Ștergerea contului Cuvânt

Poți șterge contul din aplicație, din Profil → Șterge contul, sau poți trimite cererea aici. Ștergerea elimină profilul și datele asociate, inclusiv statisticile, monedele, progresul, mesajele, prietenii, cererile și provocările.

Google îți va cere să confirmi contul înainte de continuare. După confirmare, ștergerea este permanentă și nu poate fi anulată.

Politica de confidențialitate